Asiakkaiden kokemuksia

Vaihdevuosiongelmia

Asiakkaan yölliset kuumat aallot helpottuivat hormonaalisiin vaivoihin vaikuttavalla hoidolla.

Migreeni

Nainen joka sanoi, ettei kykene rentoutumaan eikä pidä kosketuksesta, hämmentyi täydellisestä rentoutumisesta ja migreenin olennaisesta helpottumisesta jo yhden hoitojakson aikana.

Nainen, jonka vaikea migreeni on päivittäistä, koki kahden viikon kivuttoman jakson yhden hoitojakson jälkeen.

Kampaaja nainen n. 50 v.

Jouduin viikoittain migreenikohtauksien aikana oksentamaan vaikka oli asiakkaita. Hoidon aloittamisen jälkeen oksennukset loppuivat ja kohtaukset olivat lievempiä.

Konsulttitoimiston johdon sihteeri n. 50v.

Kestän stressin ja paineet kun saan säännöllisesti bowenia. Koetin olla keväällä muutaman viikon ilman, mutta totesin että elämänlaatu kärsi liikaa ja palasin hoitoon.

Poika 10 v. Vaikea paniikkihäiriö

Hoidon alettua ei tarvinnut enää tilata ambulanssia viemään sairaalaan kesken koulupäivän. Samaan aikaan tosin uusittiin lääkitys. Poika halusi itse aina saada hoitoa, kun se tuntuu niin hyvältä. Hoitohaluja ei suitsinut edes kavereiden kanssa kesken ollut peli.

Selkään ja muihin tuki ja liikuntaelinten vaivoihin.

Nainen n. 40v.

Selkä tuntui jotenkin lonksuvan ja rasittuvan erityisesti seistessä. Kolmen hoidon jälkeen koko päivän messuilla seisominen ei rasittanut selkää ja lonksumisen tunne oli poissa.

Entinen aktiiviurheilija nainen 60v.

Polvet kuluneet ja kipu sietämätön. Seisominen edellytti pientä keinumista. Hoitopöydälläkin reisien alla piti olla korokkeet ettei polvet osuneet patjaan. Kahden kerran jälkeen selvää helpotusta kipuun ja kolmen kerran jälkeen suuri hämmennys hoidon tehosta. Hän kykeni seisomaan paikallaan ja tunsi ensimmäisen kerran vuosiin miltä tuntuu normaali kävely kun jalka liikahtaa lantiosta saakka.

Nainen. aktiiviurheilija n. 40v. Ollut 80-luvulla vaikeassa tapaturmassa.

Lonkasta säteilevä kipu polveen Se esti totutun liikkumisen. Hoito helpotti kipuja. Muutaman hoitokerran jälkeen innostunut toteamus, että ensimmäisen kerran kahteenkymmeneen vuoteen hän kykenee istumaan polviensa päällä niin, että molemmat kantapäät osuvat pakaroihin.

Mies n. 60 v. Innokas golffari

Jalkapohjat puutuivat, kävely tuotti vaikeuksia ja autolla ajaminen oli tunnon puuttuessa hieman vaarallista. Lääkärit eivät löytäneet syytä. Ensimmäisen hoidon aikana tunto palasi jalkoihin ja toisen hoidon jälkeen hän pelasi kahden kierroksen golfkilpailun.

Muita hyviä hoitokokemuksia mm. lonkkakipuihin, olkapään vaivoihin, nilkkakipuihin, erilaisiin selän kipuihin ja niska- hartiaseudun kireyteen.

Â

Â

P1130022 (2)

P1020422 (2)