Henkilörekisteriselostus

Rekisterinpitäjä

Hohtokari Oy
Y- 0706440-2
Poijutie 17 B 5, 00980 Helsinki
Yhteyshenkilö Marit.Hohtokari@Hohtokari.fi

Rekisterien nimet

1.Hohtokari Oy:n verkostorekisteri
2. Bowen-asiakasrekisteri

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Verkostorekisteri on pääsääntöisesti sähköposti- ja puhelinosoitteista koostuva. Se on syntynyt vuosien aikana yhteydenpidon seurauksena ilman erillistä tietojen keräämistä. Sen tarkoitus on liiketoimintaan kuuluvien yhteyksien hoitaminen.

Bowen-asiakasrekisteri on henkilöiden itsensä antama ja allekirjoittama paperinen lomake, jolla on kerätty hoidon takia oleelliset tiedot. Rekisteri ei ole sähköisessä muodossa.

Tietojen säilytys

Verkostorekisteri on tietokoneella salasanan takana ja siihen ei ole luvallista pääsyä muilla kuin Marit Hohtokarilla.

Bowen-asiakasrekisteri on paperilomakkeilla mapissa kaapissa lukitussa tilassa, eikä siihen ole pääsyä muilla henkilöillä.

Hoitosuhteen päättymisen varmistuttua henkilöiden tiedot hävitetään.

Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Verkostorekisterin tiedot kerääntyvät pääasiallisesti asiakkaiden yhteydenottojen seurauksena tai projekteissa ja koulutuksissa mukana olleiden henkilöiden hakemusten perusteella. Tiedot ovat henkilöiden itsensä antamia.

Bowen-asiakasrekisterin tiedot ovat henkilöiden itsensä antamia. Rekisterinpitäjä ei voi taata tietojen osittaistakaan oikeellisuutta.

Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta käyttäjien henkilötietoja ilman rekisteröidyn suostumista, poislukin viranomaispyynnöt. Opintoryhmien ja projektiryhmien ryhmäpostituksissa kaikkien sähköpostin vastaanottajien sähköpostipostiosoitteet näkyvät, ellei henkilö vaadi nimeään näkymättömäksi.

Tietojen poistaminen

Verkostorekisterissä oleva henkilö voi aina pyytää tietojensa poistamista.

 

Posted in asiantuntija, bowen and tagged .